Tracking i WooCommerce

Lad kunden vide præcis hvor pakken er, ved at sende tracking-koden direkte fra WooCommerce.

Track and Trace direkte integreret i WooCommerce

Tracking af pakker

Det er vigtigt for kunderne at vide, hvor pakken er, og hvornår den forventer at ankomme. Lad kunderne vide præcis hvor pakken er, og hvornår den forventes at blive leveret.

Med Smart Sends plugin til WooCommerce bliver tracking nummeret automatisk gemt i WooCommerce, når der bliver lavet pakkelabels. Man har derfor altid al information samlet direkte i webshoppen, så man slipper for at skifte mellem forskellige systemer.

Tracking direkte i webshoppens emails

Man kan sende tracking informationerne med den e-mail WooCommerce sender ud når ordren fuldføres. På den måde kan kunden følge pakken hele vejen, lige så snart ordren er bekræftet.

WooCommerce har et officielt modul kaldet Shipment Tracking, som inkluderer tracking informationerne i e-mails og på ordresiderne i WooCommerce. Smart Sends WooCommerce plugin er selvfølgelig kompatibelt med Shipment Tracking og indsætter derfor tracking informationerne i Shipment Tracking, som derefter står for at inkludere dette i emails, på ordre siden og andre relevante steder.

Læs mere om Shipment Tracking her.

Besked fra fragtfirma

Hvis pakken sendes til et afhentningssted er det muligt at få fragtfirmaet til at sende en SMS og/eller en e-mail til kunden, når pakken er klar til afhentning. Læs mere generelt om advisering her.

TOP