WooCommerce plugin 8.0

Vi har ventet længe med at opdatere vores Smart Send løsning til WooCommerce Shipping Zones, for at undgå for meget besvær for vores kunder. Men vi er nu kommet dertil hvor fordelene ved Shipping Zones er store nok til at ændre det for vores kunder.

Nye features 

  • Brugerroller
  • Bedre support for forsendelses zoner
  • Debug log file
  • Forbedret navngivning af fragtmetoder
  • Nemmere opsætning af free shipping
  • Forbedret brugeroplevelse
  • Forbedret fragtberegning baseret på shipping classes

Brugerroller

I den nye opdatering bliver det muligt at oprette forskellige brugerroller til styring og brug af Smart Send pluginet til WooCommerce. Det er specielt en fordel for dig der har flere personer til at bruge og håndtere webshoppen.

Du kan have en administrator bruger til at opsætte, ændre og slette fragtmetoder og en anden bruger som kun kan godkende og håndtere dine webshop ordre, uden at ændre i opsætningen.

Bedre support for forsendelses zoner

Det er nu blevet muligt at differentiere på både lande og postnummer under forsendelseszoner. Det er fx en fordel for dig der har differentierede fragtpriser alt efter om ordren skal leveres til en større by eller “ikke brofaste øer”.

Levering til lande som Norge og Sverige har ofte også postnummer differentierede priser. Så hvis du sender hertil er dette også en fordel for dig.

Debug log file

Vi har gjort det muligt at gemme debug log filer, så it kyndige nemmere kan fejlfinde eventuelle problemer på shoppen. Det gør det ligeledes nemmere for vores support at hjælpe hvis uheldet skulle være ude.

Forbedret navngivning af fragtmetoder

Vi har opdateret samtlige fragtmetoder fra fragtfirmaerne, så det er blevet mere logisk og nemmere at tilbyde den rigtige fragtmetode til dine kunder.

Nemmere opsætning af free shipping

Opsætning af gratis fragt i WooCommerce er nu blevet meget nemmere og mere fleksibelt. Betingelsen for free shipping kan indstilles under  hver enkelt shipping method, og kan være afhængig af samlet pris, en kupon eller en kombination af de to.

Forbedret brugeroplevelse

Hele vores plugin har fået et ansigtsløft og væres en tur forbi en userexperience expert for at gøre det mere logisk og intuitivt. Det betyder vi har rykket lidt rundt på placering af indstillingerne samt omdøbt enkelte features.
Hvis du har brug for hjælp til konfigurering kan du finde vores guide her: Opsæt WooCommerce

Forbedret fragtberegning baseret på shipping classes

Med opdateringen kan du både inkludere og ekskludere produkter fra dine fragtmetoder. Hvis du sælger både tunge og lette varer, der bliver leveret med forskellige fragtfirmaer eller forskellige fragtmetoder er WooCommerce Shipping Classes vigtig for dig.
Hvis en kunde har købt både en pose frø og et stort træ i din shop, vil fragtmetoden for frøene ikke være gyldig for træet. Du kan derfor gøre fragtmetoden, “brev” som du sender frø med, utilgængelig for din shipping class “træer”, som produktet træ hører under.

En kunde der køber begge ting vil derfor kun få vist fragtmetoden for “træer” og du vil undgå manuelt arbejde ved at ændre fragtmetoden efter bestilling.

Hvad sker der med gamle ordre?

Du skal være opmærksom på at ordre placeret på det gamle version 7.x plugin ikke kan printes på det nye version 8.x plugin. Det skyldes den måde en fragtmetode gemmes på efter de nye WooCommerce standarder. En gammel fragtmetode vil derfor ikke kunne findes af et plugin der bruger WooCommerce nye fremgangsmåde.

Se Smart Send plugin’et på WordPress.org her.