Afhentningssteder i Shopify

Tilbyd den billigste og mest efterspurgte fragtmetode - forsendelse til afhentningssted.

Udleveringssteder på checkout-siden

Afhentningssteder

Tilbyd den absolut billigste og mest efterspurgte fragtmetode til privatforsendelser med Smart Sends plugin til Shopify, nemlig forsendelse til et afhentningssted.

Ved at tilbyde fragt til afhentningssteder kan man tilbyde kunden markedets laveste fragtpriser og samtidig den mest fleksible leveringsmetode.

Når kunden har udfyldt deres adresse på check out siden, vil de automatisk få vist de nærmeste afhentningssteder, og bliver bedt om at vælge en af disse.

Ugyldig adresse

Hvis kunden ikke har indtastet en gyldig adresse, så kan plugin'et ikke finde de nærmeste udleveringssteder. Derfor bliver pakken automatisk sendt til det nærmeste afhentningssted. Det samme sker hvis svaret fra fragtfirmaets server er for langsomt.

Dette sikre at kunden altid kan færdiggøre sit køb på webshop og at man ikke mister salg.

Visning af udleveringssteder i Shopify

I shopify er det muligt at få vist en liste over kunden nærmeste afhentningssteder baseret på deres adresse. Før dette er muligt skal man have servicen Third-party calculated shipping rates tilknyttet sin Shopify bruger.

Calculated shipping rates er en del af planen Advanced Shopify, men kan også tilkøbes til både Basic Shopify og Shopify Standard for 20$ om måneden.

For at tilkøbe Calculated shipping rates skal du kontakte Shopifys support.

VI ER VILDE MED AT LEVERE NOGET DER VIRKER

Over 2000 danske webshops benytter sig allerede af Smart Send

TOP