Smart Send app til Shopify

Smart Sends app til Shopify forbinder din webshop med dit fragtfirma. Du kan derfor vise afhentningssteder på checkout siden og printe labels direkte fra ordresiden. Giv dine kunder mulighed for at vælge deres foretrukne leveringsform og beregn altid den korrekte fragtpris.

Opret Smart Send direkte fra Shopify App Store.

Smart Sends app til Shopify

Når kunden har placeret en ordre på webshoppen, kan man direkte fra Shopify printe sine pakkelabels. Efter pakken er sendt vil kunden få en SMS eller e-mail, om at pakken er på vej inklusiv tracking nummer, så det er muligt at følge pakken hele vejen.

Fragtmetoder og fragtberegning

Med app'en er det muligt at tilbyde præcis de fragtmetoder som kunderne efterspørger, og app'en sørger for, at kunden altid bliver vist den korrekte fragtpris.

App'en tilbyder den mest avancerede fragtberegning på markedet, og er samtidig let og intuitivt at sætte op. Fragtpriserne og fragtmetoderne kan beregnes ud fra parametre som ordrens vægt, ordrens pris, forsendelsesadresse og modtagetland.

Læs mere om de enkelte fragtfirmaer

Print pakkelabels

Lav pakkelabels automatisk, med blot ét klik direkte fra Shopify.

Afhentningssteder

Med Smart Sends app kan du vise Pickup points direkte i webshoppen på checkout siden.

Tracking af pakker

Med Smart Sends app gemmes tracking informationerne automatisk på ordren og kan sendes ud med den normale ordrebekræftelse fra webshoppen.

Email og SMS-advisering

Automatisk aktivering af SMS og email hos fragtfirmaet med tracking-informationer på forsendelsen.

Returfragt

Udnyt alle de returfragtløsninger dit fragtfirma tilbyder. Opsæt automatisk returfragt til alle ordre eller lav dem enkeltvis efterfølgende.

TOP