E-mail og SMS-advisering fra GLS

Med Smart Sends integration kan man tilbyde sine kunder et højt niveau af information fra GLS.

Advisering

Med tracking informationerne integreret direkte i webshoppen, er det muligt at tilbyde den bedste form for advisering. Send kunden en e-mail og/eller en SMS med tracking informationerne og lad dem vide hvor deres pakke er i leveringsprocessen.

Smart Send anbefaler desuden at automatisk inkludere tracking koden i ordrebekræftelses e-mailen der allerede bliver sendt til kunden.

Læs mere om information fra GLS på deres hjemmeside: GLS.DK

GLS - fleksibel levering

GLS tilbyder kunderne at ændre leveringen af deres pakker, så det passer til deres behov.

Hvis webshoppen sender pakker med DepositService og FlexDeliveryService kan kunderne selv ændre tid og sted for modtagelsen af deres pakker.

Med DepositService bliver pakken stillet på et nærmere aftalt sted og fuldmagt til dette bliver underskrevet elektronisk hos GLS i forbindelse med adviseringen.

FlexDeliveryService giver bl.a. mulighed for at ændre leveringsdato eller modtageradresse.

Læs mere om de fleksible leveringsmuligheder fra GLS på deres hjemmeside: GLS.DK

Første advisering

GLS sender den første mail ud når pakken er klar til afsendelse, der indeholder den gennemsnitlige leveringstid. Hvis der ikke er nogen hjemme på adressen, har kunden også mulighed for at vælge alternative leveringsmuligheder via denne mail.

Anden advisering

GLS sender anden mail ud når pakken er undervejs. Dette forekommer efter GLS har afhentet pakken hos webshoppen eller lageret, hvor GLS fastslår leveringsdagen og forventede leveringstidspunkt.

Tredje advisering

Tredje og sidste mail GLS sender, er angående status på pakken efter levering. Dette omhandler om pakken nu er leveret på ønskede adresse og ønskede sted, om den er leveret i ønskede GLS PakkeShop eller om den ikke kunne leveres.

Webshop integrationer

Vælg dit webshop system her, for at se alle de andre brugbare funktioner du får med Smart Send.

VI ER VILDE MED AT LEVERE NOGET DER VIRKER

Over 2000 danske webshops benytter sig allerede af Smart Send

TOP