Afhentningssteder

Med Smart Sends integration kan man lade sine kunder vælge afhentningssteder direkte i webshoppen.

Vis udleveringssteder med Smart Send webshop integration
Afhentningssteder dropdown

Afhentningssteder med Smart Send

Kunderne stiller større og større krav til fleksibilitet angående levering når de shopper på nettet.

Med Smart Sends fragtintegration er det muligt at lade kunden bestemme hvor de vil modtage pakken - om det så er posthus, pakkeautomater eller butikker. Kunden får altså mulighed for at vælge afhentningsstedet der er nemmest at hente en pakke fra på vej hjem fra arbejde, eller afhentningsstedet der er tættest på privatadressen.

Hvis pakken ikke bliver afhentet, bliver kunden påmindet om deres pakke. Pakken skal afhentes inden for et hvis antal dage, og de får besked når deadline nærmer sig. Deadline afhænger af hvilket fragtfirma der benyttes.

Derudover er det typisk ca. 20% billigere at få leveret til et afhentningssted end til privatadresser.

Valgfrit eller nærmeste afhentningssted

Smart Send plugin'et til WooCommerce understøtter både at kunden selv vælger afhentningssted på check out siden, men også automatisk levering til kundens nærmeste afhentningssted. Dette styres af fragtmetoden:

  • Afhentningssted: Her vil kunden blive bedt om at vælge blandt de nærmeste afhentningssteder.
  • Privatpakke uden omdeling: Her vil pakken automatisk blive sendt til kundens nærmeste afhentningssted. Fragtfirmaet vil selv stå for at vælge det nærmeste afhentningssted.

Ugyldig adresse?

Det er vigtigt at man ikke mister salg selvom der ikke kan findes nogen afhentningssteder til en ugyldig adresse. Der er derfor mulighed for at rette adressen selvom ordren er lagt, og der kan også automatisk sende til det nærmeste afhentningssted.

Hvordan fungerer det?

Modulet finder selv de nærmeste afhentningssted, ud fra kundernes indtastede leveringsadresse. Kunderne har mulighed for at vælge præcis hvilket afhentningssted de ønsker pakken leveret til.

Hvordan får kunden besked?

Kunderne får besked via SMS og/eller e-mail når pakken er klar til afhentning. Kunderne får også en påmindelse hvis de glemmer at hente pakken.

VI ER VILDE MED AT LEVERE NOGET DER VIRKER

Over 2000 danske webshops benytter sig allerede af Smart Send

TOP